Château Orme Brun - St. Émilion Grand Cru - Frankrig

149,00 DKK

Château Orme Brun - St. Émilion Grand Cru - Frankrig 2019

Denne St.-Emilion Grand Cru udviser i topårgangen 2019 komplekse aromaer af røde såvel som mørke bær med både fylde og koncentration. Vel er vinen endnu ung, men den fremstår sund og balanceret, så det er ingen synd at drikke den nu. Tanninerne er flot afstemt frugten, og giver løfter om at kunne henlægges mindst 8-10 år fra årgang ved korrekt opbevaring.

Château Orme Brun St.-Emilion Grand Cru er den tørre, ungdommelige bordeaux, man rækker ud efter, når en klassisk fransk stegeret mangler godt selskab.

Denne grand cru kommer fra et chateau bestående af godt 15 hektar vinmarker, der ligger syd for plateauet. På vinmarker, der dyrkes helt uden brug af herbicider, dominerer den bedste ’højrebreds-drue’, merlot, og det er den eneste anvendte druesort i denne cuvée.

Der lagres i 225 liters egefade af varierende alder, hvilket ikke blot mikrooxiderer vinen og ruster den til den videre lagring på flaske; fadlagringen bidrager i vinen med struktur og ristede aromaer af kaffebønner og en lille vaniljenote.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5%

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer