The Whistler - Oloroso Sherry Cask Finish - Whiskey - Irland

369,00 DKK

The Whistler - Oloroso Sherry Cask Finish - Whiskey - Irland

Duft: Citrus toner blander sig med valnødder og nougat i lækker duft hvor tropiske frugter også vil frem.

Smag: Vel afbalanceret og blød med appelsin, nødder og nougat der blander sig med kokos, bananer og pære i sød og let krydret smag.

Et af de bedste der er produceret i Irland som er triple- destilleret, og har lagret på fade af bedste kvalitet, først på amerikanske Bourbon Barrels og efterfølgende på Oloroso Sherry fade. Det er en af de blends, der fortjener at blive drukket som den er, blot med en enkelt dråbe vand.

Et rigtig lækkert glas whiskey med mange duft og smags nuancer fra The Whistler som er uden kuldfiltrering og helt uden farvning med karamel.

Boann Distilleri:
Boann er et familieejet destilleri, nord for Dublin i Drogheda i hjertet af Boyne Valley. Det er grundlagt af Pat Cooney og hans kone Maria, og parrets fire børn, er alle involveret i forretningen. Pat Cooney har tjent sine penge i øl- og vandindustrien. Igennem en periode på 40 år, fik han opbygget Irlands største distributions selskab (Gleeson Group) og via salget af forretningen i 2012, fik han frigivet en masse midler, som han nu bl.a. har placeret i whisky produktion.

Destilleriet er helt nybygget, og et af de flotteste destillerier i hele Irland. I forlængelse af destilleriet har Cooney familien endvidere opført et smukt mikro bryggeri, hvor der produceres nogle fantastiske special øl. Destilleriet rummer også besøgs center og en lille restaurant.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk