-7%

THE EYE OF RA SHIRAZ 2018 GLAETZER WINES, BAROSSA VALLEY

2.799,00 DKK 2.999,00 DKK (spar 200,00 DKK)

THE EYE OF RA SHIRAZ 2018 GLAETZER WINES, BAROSSA VALLEY

98 point Robert Parker

The Eye of Ra anno 2016 er den første vin frigivet af Ben Glaetzer som han selv beskriver som ”beyond exceptional”! – Her er den nu i den formidable årgang 2018.

Det har altid været Bens ønske og lave den perfekte vin og I 2018 hvor alt gik op i en højere enhed besluttede Ben at nu skulle det være.The Eye of Ra er hånd høstet fra nøje udvalgte vinstokke i nogle af de bedste marker fra det berømte Ebenezer område i Barossa Valley. Under fermentering holdte man temperaturen nede på 18 grader for at mosten skulle udvikle så friske aromatiske nuancer som muligt. Vinen blev modnet i 16 måneder på nye fade af fransk egetræ. Fadene var lavet specifikt til lige netop denne vin med henblik på at kunne fremme smag og duft så optimalt som overhovedet muligt!

I duften har vi en intens fylde af vilde urter, blomme og en cascade af brombær med en elegant finale af ceder. Smagen har en så enorm fylde som kun kan findes i vine af højeste klasse og med en elegance / balance i smagsnuancerne som kun kan frembringe de største smil hos dem der får lov at smage denne vin. Vi taler om mørke blommer, sød lakrids, krydderurter med en frisk frugtig eftersmag så varer i så lang tid at man får svært ved at stille glasset fra sig…

Vi vil klart anbefale at lade vinen ligge yderligere  5-10 år, endda 20 år.

 

1 flaske indeholder 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk