-8%

QUINTA DA PACHECA 40 YEARS OLD TAWNY PORT

1.199,00 DKK 1.299,00 DKK (spar 100,00 DKK)

QUINTA DA PACHECA 40 YEARS OLD TAWNY PORT

Quinta da Pacheca er en af de mest prestigefyldte og anerkendte portvinsejendomme i Douro-regionen. Historien om Quinta da Pacheca-vingården går tilbage til 1700-tallet, hvor portvinsgodset første gang blev nævnt i et dokument som dateres tilbage til april 1738. Quinta da Pacheca’s har i dag mange forskellige portvine i sortiment, som strækker sig fra de helt unge ruby og white ports og op til både 30, 40 og 50 år gamle tawny-portvine.

Her får du en delikat tawny-portvin som er sammenstukket af forskellige modne vine, modnet gennemsnitteligt i 40 år på 550-liter store port pipes-tønder i lagerhallerne hos Quinta da Pacheca i Douro-dalen i Portugal. Under modningsprocessen får vinen sin karakteristiske ravfarve og aroma fra den langvarige oxidation. Den grønlige tone i glassets yderkant, som denne vin har, indikerer en meget, meget gammel vin.

De er en meget elegant vin med frisk næse, noter af dadler og nødder, karamel og chokolade. Den har en fyldig smag i munden med god syre, der giver den søde smag friskhed og en lang finish. Vinen ledsages enestående godt af oste, chokoladedesserter og frugter, da der er tale om en sødmefuld vin.

Der bliver kun lavet ganske få flasker af denne vin grundet den ekstremt høje alder.

Vinen indeholder 20 % alkohol og serveres optimalt ved 16-18 grader.

Vinen har modtaget hele 92 points af selveste Robert Parker.

1 flaske indeholder 50 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk