-20%

Grenache Noir - art & usage Les Producteurs Reunis Cebazan - Vin de Pays d´Oc, Frankrig

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Grenache Noir - art & usage Les Producteurs Reunis Cebazan - Vin de Pays d´Oc, Frankrig

Pays d’Oc

Pays d'Oc drager fuld fordel af sit middelhavsklima. Med sin kyst, der grænser op til regionen i syd, giver det varme og tørre somre for perfekt modenhed. På den anden side bringer bjerget Montagne Noir tilstrækkelig fugtighed og køligere temperaturer til vinmarkerne, så de kan producere druer pakket med frugtagtige aromaer.

 Les Producteurs Réunis à Cébazan

Les Producteurs Réunis à Cébazan er et bemærkelsesværdig kooperativ, der har sat sit præg på vindyrkningen i Cébazan-regionen i Frankrig. Dette kooperativ er grundlagt på principperne om samarbejde, tradition og kvalitet og har skabt en model for vellykket samarbejde indenfor vinproduktion. Kernen i deres succes har været det tætte samarbejde mellem medlemmerne. De deler viden om dyrkningsteknikker, vinfremstilling og markedsstrategier, hvilket har ført til en forbedring af vinkvaliteten og en stærkere tilstedeværelse på markedet. Dette har resulteret i en imponerende række vine, der spænder fra elegante rødvine til forfriskende hvidvine og karakterfulde rosévine. En anden afgørende faktor for deres succes er fokus på at bevare og forny regionens traditioner. De bruger lokale druesorter, og deres vinfremstillingsmetoder bygger på årtiers erfaring og lokal viden. Dette giver deres vine en autentisk smag og karakter, der afspejler områdets unikke terroir.

100 % Grenache Noir med 110 % saftighed

Denne vin er lavet udelukkende af Grenache Noir druer plantet i den østlige del af Languedoc-området, nær landsbyen Cébazan. Grenache nyder godt af disse idylliske forhold og giver her modne, afbalancerede og sunde druer. Vinen er generøs og kompleks Grenache, og afslører alle kendetegn fra sit terroir. Vinen gæres ved 28 til 30°C under kontrollerede forhold. Mosten pumpes over to gange om dagen for at udtrække de bedste aromatiske komponenter fra druerne. Denne udtrækningsteknik giver mosten sin intense farve. Vinen opbevares på sine fine bærme i betontanke indtil aftapning.

Farven er dybrød med en lilla kant. Duften afslører aromaer af røde bær, modne jordbær og grillede blommer, efterfulgt af noter af garrigue, rosmarin og timian. Smagen er utroligt saftig med en levende let friskhed. Lang eftersmag med noter af modne jordbær. Nyd denne vin lidt afkølet sammen med antipasti, oksekødsgryde, aubergine eller retter med bønner og linser.

1 kolli indeholder 6 flasker – 14,5% alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk