-19%

Wagemut PX-Cask Barbados - 40,3%

349,00 DKK 429,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Wagemut PX-Cask Barbados - 40,3%

Om produktet 
Wagemuts PX-Cask er en hyldest til ægthed og kvalitet. Denne lækre rom fra Barbados har modnet i 10 år, før den får karakter og kompleksitet i deres tyske fasslager. De sidste 3 måneder tilbringer den i friske Pedro Ximenez-sherryfade, der tilføjer dybde og kompleksitet. Autenticitetsprincipperne fører til en ærlig og transparent præsentation af hvert trin i romproduktionen.

Smagsprofil
PX-Cask åbner med en blød og sød fornemmelse, der straks indfanger sanserne. Noter af rosiner fra Pedro Ximenez-sherryfadet danser elegant med dybe vanilje- og karameltoner. Rommens lange aldring på Barbados giver den en silkeagtig glathed og en kompleks struktur, mens de sidste 3 måneder i PX-sherryfade tilføjer en subtil, men mærkbar, sødme til afslutningen.

Om producenten 
Wagemut er mere end blot et destilleri; det er et udtryk for passion og dedikation til håndværket. Startet som unge Schwarzbrenner har de formet deres færdigheder gennem uddannelse hos nogle af verdens bedste destillerier. Deres erfaringer præger deres arbejde, og de stræber altid efter at skabe noget ekstraordinært. Målet er at definere spiritus på en ny måde, og PX-Cask er en sand manifestation af denne vision.

Du kan høre Nicolas tale meget mere om rom på deres Tasting Academy (på tysk): https://www.youtube.com/c/BarWagemut

1 flaske indeholder 70 cl. - 40,3% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk