-20%

Torres 20 - Hors D´AGE , Brandy - Spanien

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Torres 20 - Hors D´AGE , Brandy - Spanien

Lagring: 20 år

Torres 20 laves via statisk metode, som betyder at forskellig brandy lagres i egen tønde, dog af samme druesort men af forskellig alder. Til slut i processen blendes de forskellige brandy, af forskellig alder, og altid ældet efter samme metod ( statisk), hvor den ældste kan nå 20 år. Målet er at de yngre brandy bringer kraft og krydret noter, og de ældre brandy medbringer frugt og blomsternoter.

Noter: En lagret brandy med en mørk amberfarve. Dyb og varm aroma med noter af tørrede frugter og nødder. Elegante noter af krydderier – vanilje, kanel, muskatnød. Rund og rig i smagen.

Vinifikation: Den sublime hemmelighed bag denne brandy kommer fra den 13. århundrede: dobbelt destillering.
I 1960’erne startede Miguel A. Torres at plante udenlandske druesorter i sine vingårde.
Tores 20 er et symbol for både den ældgamle tradition og innovation, da den var blandt de første brandyer på det Spanske marked hvor man brugte franske druesorter i produktionen. Man har kombineret Ugni Blanc med den lyse og frugtige Parellada-drue, som vokser på bakkerne i Penedes.

Vinbasen undergår dobbelt destillering i de traditionelle kobberpotter for at fremstille ren og aromatisk spiritus. Denne delikate spiritus skal lagres i mange år i udvalgte egetræsfade, hvor den gradvis udvikler varme krydrede aromaer og en elegant smag. Flasken er inspireret af karaffel, som har været i Torres-familien siden den anden generation.

Torres 20 har været anerkendt adskillige gange, inklusiv guldmedaljen for ”Best Brandy in the World” i den præstigefyldte ”International Wine & Spirit” konkurrencen (UK).

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk