CÀRN MÒR ABERLOUR 2013 OLOROSO SHERRY 9 YEARS OLD SPEYSIDE WHISKY - 47,5%

749,00 DKK

CÀRN MÒR ABERLOUR 2013 OLOROSO SHERRY 9 YEARS OLD SPEYSIDE WHISKY - 47,5%

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på Aberlour Distillery. Whisky fra Aberlour, grundlagt i 1826, er kendt for at være modnet på sherrytønder, og denne uafhængige aftapning er da heller ikke nogen undtagelse.

Càrn Mòr Aberlour 2013 fra Càrn Mòr er modnet i Oloroso Sherry og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1798 eksemplarer. Whiskyen er ikke kølefiltreret og heller ikke tilsat karamelfarve.

DETALJER OM WHISKY:
Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2013
Aftappet: 2022
Alder: 9 år
Fadtype: Oloroso Sherry
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Pibetobak med sødme – barndomsmindet om en tur med morfar i tobaksforretning og efterfølgende i slikbutikken efter et stykke kandis og en slikstok, kommer til live i erindringen. Meget oaky og tannisk – tør og intens dram.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47,5% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk