CASA DON RAMON - PUNTA REPOSADO Tequila

299,00 DKK

CASA DON RAMON - PUNTA REPOSADO Tequila

En reposado tequila, lagret i op til et år på fade af hvid eg – Punta Diamante Reposado er yderst velegnet både i cocktails og for sig selv.

Duft

Lys, floral, med noter af urter, mild vanilje og chokolade.

Smag

Citrus, bagt agave og urter.

Eftersmag

Afbalancerede noter af urter og citrus

 

Om Produktet

Punta Diamante Reposado Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Punta Diamante Reposado har fået et par måneders lagring på fade af hvid eg, hvilket resulterer i en afrundet, subtil smag og en robust profil. Spiritussen er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Punta Diamante Reposado er en såkaldt reposado tequila, og har dermed været lagret på fade i en periode mellem 2 måneder og op til 1 år. Reposado tequila har oftest antaget forskellige træk fra de fade, de ligger på, og agavesmagen komplimenteres dermed af jordlige og træagtige noter. Punta Diamanta Reposado gør sig særdeles godt i cocktails, men kan absolut også nydes rent.

Punta Diamante Reposado er udgivet ved en ABV på 38%.

Om Casa Don Ramón

Et af Mexicos mest respekterede tequila-mærker – Don Ramón tilbyder et solidt sortiment af kvalitetstequila i et bredt prisudvalg.

Casa Don Ramón er et mexicansk spiritusbrand, der specialiserer sig i at lave højkvalitet tequila og mezcal. Don Ramón har base i Jalisco-regionen i Mexico: Ligesom ægte champagne kun må produceres i Champagne-regionen af Frankrig, må ægte tequila kun produceres i nogle få regioner af Mexico. Jalisco er en af disse, men besidder en særlig ære iblandt regionerne; for den er hjemsted for byen Santiago De Tequila, som tequila er navngivet efter, og som traditionelt anses for at være det sted, hvor drikken blev opfundet. Derudover besidder regionen en særligt frodig vulkansk jord, som er særdeles velegnet til dyrkning af den blå agave-plante, som tequila laves på.

Don Ramóns tequilaprodukter er lavet på 100% blå agave, og der er dermed hverken tilsat smagsstoffer eller neutral spiritus. Don Ramóns udgivelser er helt igennem klassiske eksempler på, hvad tequila kan når den er allerbedst.

De seneste år har Don Ramón også været noget af en trend-setter indenfor branchen – blandt andet har de eksperimenteret med kulfiltrering i deres Platinium serie, og derudover har de udgivet en Extra Añejo tequila – altså en tequila som har været lagret i mere end tre år.

 

1 flaske indeholder 70 cl. – 38% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk