-33%

Dominio de UNX - Garnacha - Rosé - Spanien

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Dominio de UNX - Garnacha - Rosé - Spanien 2021

Ikke for tør, men frisk og velafbalanceret i ganen, med strejf af friske røde frugter og en krydret finish. Denne skønne friske rose har en Intens, men alligevel subtil og delikat aroma, med stærke antydninger af røde frugter (hindbær og jordbær) kombineret med aroma af ​​hvide blomster, og slutter af med elegante anisnoter.

Dominio de Unx Rosé de saignee er resultatet af et projekt om at lave lyse rosévine ved hjælp af den traditionelle navarresiske "saignee" eller blandingsmetode. Vi har arbejdet med to varianter af Grenache druer, som er udblødt før gæring, for at afspejle vores terroirs særlige karakter i en anden vin.

Intens, men alligevel subtil og delikat aroma, med stærke antydninger af røde frugter (jordbær og hindbær) kombineret med aromaen af ​​hvide blomster, og slutter af med elegante anisnoter.

Den er perfekt til fisk, asiatisk mad, salater, grillet grøntsager, grill med kød, retter med ris, pasta, buffet eller ren nydelse..

San Martin de Unx - Navarra

Siden 1914 har vinbønderne i San Martin de Unx omhyggeligt dyrket Grenache-sorten i et unikt bjergmiljø. De har respekteret miljøet til det yderste og produceret vine med deres egen unikke identitet. I disse områder, hvor der er dækket af krat-økosystemer af buskevegetation (timian, rosmarin, enebær og Kermes-eg), kommer Grenache-druerne til deres ret og udvikler deres helt unikke egenskaber.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13 Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk