Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den super populære Vina Cecilia Moscato rosé med masser af sødme til Vilarnau's tørre, frugtige Cava Brut. Hos Næstved Vinkompagni finder du altid delikate, mousserede vine fra Spanien.

Find dine foretrukne bobler fra Spanien nedenfor, og kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viña Cecilia - Moscato - Rosé - Mousserende - Spanien

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..." - 4,1 på Vivino

Med Fernando Tarins vinmager hos Viña Cecilia, hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørst slukker.

I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

Tidligere anmeldelser:

* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

* Super mousserende sommerrosé!

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato Blanco Mousserende

* En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Moscato druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia Blanco er så sprød og frisk som var druen nys plukket fra vinstokken og med en perlende kilden på tungen. Næsen byder på sødmefulde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Sødmen er i smagen balanceret af en friskhed i udtrykket.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd denne Moscato Blanco fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet.

Prøv den til velkomst, barbecue, let krydrede kyllingeretter, til frugtbaserede desserter eller måske en chokoladekage - eller bare et glas i solen...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Brut - Reserva - Spanien

Bemærk denne cava er økologisk og vegansk.

Dette er økologisk kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Det er den første vingård i Penedès der har modtaget prisen WINERY FOR CLIMATE PROTECTION.

Druerne er de klassiske cava-druer, nemlig macabeo (50%), parellada (35%) og xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres min. 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder for basis DO-kravet, men den tålmodige belønnes med ekstra kompleksitet og finere bobler. Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia’s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

Dosage: 10 gram/liter.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Rosado - Reserva - Spanien

Bemærk denne Cava er økologisk og vegansk.

Dette er økologisk kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen.

Druerne bad vinen er garnacha (85%) og pinot noir (15%) , der efter vinifikationen lagres min. 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder for basis DO-kravet, men den tålmodige belønnes med ekstra kompleksitet, finere bobler samt reserva-betegnelsen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurni d’Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der fornemmes tør uden at støve.

Aromamæssigt er vi i det røde bær-segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt ’charme-tal’!

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en effen madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske– eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 5-10°.

Vilarnau er den første vingård i Penedès der har modtaget prisen  WINERY FOR CLIMATE PROTECTION

90 points Decanter

Dosage: 8 gram/liter

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 12% alkohol

 

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Semi-Seco - Reserva

Bemærk denne Cava er økologisk & vegansk

Dette er økologisk (og vegansk) kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. 
Druerne er de klassiske cavadruer, nemlig macabeo (50%), parellada (35%) og xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. 
 
Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer.
 
Denne demi-sec/semi-seco ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et balanceret udtryk. Modsat sædvanen er den alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop demi-sec/semi-seco cava.
 
Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.
 
Nyd denne cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang ”fjernøstlig mad”, hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.
 

Første vingård i Penedés der har modtaget prisen: 

WINERY FOR CLIMATE PROTECTION.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

L'Encert Vino Espumoso Brut

Dejlig, forfriskende mousserende vin med en ganske let sødme. Vinen er fremstillet på 70% Malvasia og 30% Macabeo druer og produceret efter Método Charmat (tankmetoden). Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler.

L'Encert er velegnet som aperitif, men vil også være dejlig til fisk og skaldyr og nydes bedst godt afkølet ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler