Solrød lakrids

79,00 DKK
Good Old Classic
Good Old Classic
Pyramide Salt
Pyramide Salt
Hot Cayanne
Hot Cayanne
Mild Salmiak
Mild Salmiak
Lime
Lime

Solrød lakrids

Historien om Solrød Lakrids er en fortælling om passion for godt håndværk. Den begynder med et ønske om at skabe en lakrids på den svære, traditionelle måde med den ægte lakridssmag, som vi kender fra naturen.

Respekten for det gode håndværk fik grundlægger Bent Nybo ind med modermælken. Som barn af en mor i delikatessebranchen, lærte han fra barnsben, hvor meget forståelse for produktionsmetoder, håndværk og tålmodighed betyder for kvaliteten og velsmagen af det endelige produkt. På baggrund af denne forståelse opbyggede Bent den populære restaurations- og cateringvirksomhed Nybo’s i Solrød.

Selv om madeventyret var en succes, spøgte en anden drøm hos restauratøren – nemlig drømmen om at bruge sin indsigt i samspillet mellem håndværk, kvalitet og smag til at producere en lakrids med en enestående smag af naturens råvarer. Drømmen lod sig ikke ignorere, og i 2020 skød Bent lakridseventyret i gang.

Fire måneder, flere hundrede kilo lakrids og utallige prøvesmagninger senere stod Bent Nybo med et produkt, han var stolt af. Tålmodigheden havde betalt sig, for resultatet levede op til ønsket om at give hver enkelt bid så meget naturlig lakridssmag som overhovedet muligt – en uforfalsket og ærlig smag af gode råvarer og en naturlig, upoleret konsistens med et blødt bid, som smelter på tungen og udvikler sig i munden.

1 æske indeholder 170g.

Varianter:

Good Old Classic

Pyramide salt

Hot Cayanne

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk