Likørhaven - Valnød - Snaps - Dansk

139,00 DKK

Likørhaven - Valnød - Snaps - Dansk

Denne snaps laves af grønne umodne valnødder som høstes fra en af de få plantager vi har her i landet i slutningen af Juli. Plantagen ligger i Gjern nordøst for Silkeborg og her høstes nødderne imens de er fyldt med smag og saft, lige inden de danner nødden indeni. Nødderne knuses og blandes sammen med en neutral hvede sprit og stilles derefter til lagring i mindst 24 måneder, ved at knuse nødderne dannes der en del mere overflade som kommer i kontakt med alkoholen og derved trækkes en masse smag ud til den kommende færdige Valnød snaps.
Nødderne filtreres først fra alkoholen når snapsen skal blandes færdig inden den flaskes, essensen man får når nødderne er filtreret fra er meget kraftig efter at have trukket på nødderne i mindste 24 måneder. For at få den færdige snaps som kan nydes til frokostbordet, skal essensen fortyndes yderlig med hvedesprit til smagen er lige som den skal være.
Likørhavens Valnød snaps kan godt have forskellige smagsnuancer alt efter hvilken årgang I nyder, dette skyldes det danske vejr som jo ikke er ens hvert år og af den grund også kommer til udtryk i den færdige snaps.

Valnød snaps kan med fordel erstatte whiskyen i en irsk kaffe, den matcher rigtig fint sammen med det danske frokostbord, særligt silden.

1 flaske indeholder 35 cl. - 40 % alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk