-6%

Scarabus - Islay - Single Malt - Whisky - Skotland

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Scarabus - Islay - Single Malt - Whisky - Skotland

Frisk og ung røget whisky med cremet med vanilje, med noter af havsalt og dens peat. Lækker varmende med noter af læder og vanilje.

Scarabus Islay single malt er igen en lækker dram på Islay malt med røg som Familien Laing har skabt – SCARABUS. Det er en singlemalt, som er sammensat af whisky fra ét enkelt destilleri på Islay.

Er den ene halvdel af det tidligere Douglas Laing & Co Ltd i Glasgow. I foråret 2013 gik brødrene Fred og Stewart Laing hvert til sit for i stedet at følge forskellige forretnings mæssige koncepter hver for sig. Fred ønskede at inddrage sin datter i forretningen. Stewarts to drenge stod klar i kulissen til at engagere sig i familiens foretagende. Brødrene mente derfor, at det var den mest hensigtsmæssige løsning at dele firmaet over i to. De delte lagret af whisky, de gode medarbejdere og de mange tilhørende mærker og aftapnings serier.
Hunter Laing har etableret sig i Glasgow på Park Circus, hvor kontorer og smage faciliteter er blevet etableret i nogle fantastiske omgivelser. Hunter Laing overtog firmaets aftapnings faciliteter i Glasgow og har således selv kontrol over hele processen fra fad til flaske.

Stewart Laing, startede i whisky branchen for næsten 50 år siden, hvor han som en helt ung mand arbejdede for sin far, Frederick. Først som blender, senere som aftapper af nogle af de mest værdsatte og sjældne singlemalt whiskies fra forskellige destillerier i Skotland. Stewart lærte whisky industrien at kende på den hårde måde. Han startede som lærling på Bruichladdich destilleriet på Islay, før han sluttede sig til sin fars eksport virksomhed. Stewart rejste verden rundet for at sælger firmaets brands. Blends, som ofte var “bestsellere” på firmaets vigtigste markeder i Asien og Sydamerika. For at skabe disse blends opkøbte Frederick hundredevis af whiskyfade fra destillerier i hele Skotland, hvoraf mange desværre længst er lukket ned og gået i glemslen. Mange af disse fade er dog stadig på lager hos Hunter Laing. Stewart har i firmaet nu fået følgeskab af sine sønner Scott og Andrew.
Hunter Laing, som også anvender synonymet Langside Distillers, aftapper bl.a. serierne Old & Rare, Old Malt Cask, Hepburn´s Choice, grain-serien Sovereign samt en lang række af blended malts og blended whisky Og det kommer ikke til at stoppe her. Firmaet, og især de to sønner Scott og Andrew, har store planer for fremtiden.

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk