GlenAllachie - 10 YO - Spanish Oak - Skotland

649,00 DKK

GlenAllachie - 10 YO - Spanish Oak - Skotland

Til batch tre i GlenAllachie Virgin Oak-serien modnede destilleriet først deres whisky i American Oak (Quercus Alba) Ex-Bourbon Barrels. For at tilføje et delikat og karakteristisk twist, gennemgik whiskyen derefter yderligere modning i cirka 18 måneder på specielt udvalgte jomfruegefade. De subtile smagsforskelle i denne serie er ledet af en række forskellige påvirkninger: egearten, det lokale terroir og perioden med naturlig lufttørring, sammen med ristning, forkulning og samvirke af fadene. Hver af disse reagerer unikt med GlenAllachie-ånden og tilføjer fremragende tekstur, dybde og variation.
Denne mahognimalt opnår sin krydrede, lumske smag fra modning i svinehoveder lavet af spansk eg (Quercus Robur). Dette særlige træ blev hentet fra regionerne Galicien og Asturien, specifikt fra skovene i de Cantabriske bjerge, som har et køligt, fugtigt klima. Eget blev lufttørret i omkring 18 måneder og derefter ristet og forkullet til et medium niveau, hvilket åbnede egetræet for at tillade den komplekse spiritus at udvinde sin fadkarakter. Den sekundære lagring i disse jomfruelige fade forstærkede whiskyens mahogninuance og skabte en smag rig med tørrede frugter, maraschinokirsebær og strejf af ingefær.
Farve: Mahogni

Næse: Surring af frugtplantage, bagekrydderier og klæbrig karamelbudding, med noter af brun farin, glaserede kirsebær og citrus.

1 flaske indeholder 70 cl. - 48% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk