-11%

Krenkerup - Forårs-Ale - TESTVINDER

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup - Forårs-Ale 

‘Krenkerup Forårs-ale’ er igen udråbt som testvinder i Danske Ølentusiasters test af forårsøl. Vi er begejstrede, stolte og glade - og naturligvis enige i, at den er et fremragende bud på en forårsøl.

Også i Jyllands-Postens store test frem mod påsken fik vores Forårs-ale 5 stjerner og ros for sin blide og behagelige maltsødme.

Den kendetegnende, friske smag og den kraftige maltaroma - kombineret med øllets smukke rav-farve - er ikke til at tage fejl af, der er forår i flasken.

Intet påskebord uden "Krenkerup-Forårs-Ale"!. Det er vores bud på en frokostøl der leverer en ægte smag af forår og gør sig godt til påskebordets syrlige, røgede, skarpe og ikke mindst lune retter. Smagen er både fyldig og frisk og denne øl giver lige bollen over å et til påskebordet.

Krenkerup Forårs-Ale er velafbalanceret Amber Ale med en flot tæt skumkrone, en dejlig rund smag og en perfekt balance mellem maltprofil og humle.

Alle på Krenkerup Bryggeri elsker foråret, ligesom de fleste andre, for foråret er fuld af spirende liv og dufte, der opstår når det bliver varmere i vejret. Derfor var der ingen tvivl på bryggeriet – foråret skal ikke bare duftes - det skal også kunne smages. 

Krenkerup Bryggeri ligger meget smukt ved Radsted lige uden for Sakskøbing – kun 9 km fra Oreby Mølle - og så laver de virkelig velsmagende kvalitetsøl. Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det Bayerske Reinheitsgebot - en særlig brygningsmetode efter tyske forskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer. Der er absolut ingen E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Resultatet er dansk kvalitetsøl, der er brygget på vand, malt, humle, gær og intet andet.

Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt. I marts 2007 besluttede de på Krenkerup Gods, at de ville have deres eget Bryggeri. Bryggeriet satte første bryg – deres høstøl – over den 12. august 2008. Siden da er det blevet til flere forskellige varianter, og der er hele tiden nye under udvikling.

Krenkerup Gods er i den grad et besøg værd. Godset startede som sagt i 2007 en ambitiøs egenproduktion af øl, men på trods af den korte historie har øllet vundet hæderspriser allerede. Der er mulighed for at få rundvisning på bryggeriet og selvfølgelig købe eksemplarer på de gyldne dråber med hjem. Hvis I kan lide øl, bør I aldrig være i nærheden af godset, uden at svinge en tur forbi. Krenkerup Gods har også en café, der har åben i sommerhalvåret.

En flaske indeholder 50 cl. - 6,0% alkohol.
Prisen er incl. pant på kr. 1,-.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk