Isle of Raasay - Gin - Skotland

499,00 DKK

Isle of Raasay - Gin - Skotland

Isle of Raasay Hebridean Gin er den første legale spiritus frigivet til salg fra øen Raasay, som har flere hundrede år lang tradition for ulovlig destillering. Det er en håndlavet skotske ø-gin som kombinerer ni nøje udvalgte botaniske ingredienser: Enebær fra Raasay sød appelsinskal, citronskal, rabarber, angelikarødder, korianderfrø, lakridsrod, orrisrødder (en florentinsk lilje) og peber.

Den lokale botaniker Dr. Stephen Bungard hjælper med at udvælge og håndplukke de fineste Raasay-enebær. Enebærrene destilleres sammen med få udvalgte botaniske ingredienser i destilleriets kobberkedler. De øvrige ingredienser gennemgår en damp-infusion i kurve for at bevare deres friske og ”levende” præg.

Master Destilleren bruger kun ”hjertet” fra destilleringen hvor kvaliteten er bedst og citrusfrugten duftes og smages bedst i ginnen.

Smagsnoter: Frisk og aromatisk duft med enebær, sød appelsin, citrusfrugt og strejf af rabarber. Smagen er tør med enebær, rabarber samt citrus og en tør og pikant afslutning.

Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.

1 flaske indeholder 70 cl. 46% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer