-20%

CASA VALDUGA SUR LIE 30 MESES, BLANC NATURE VALE DOS VINHEDOS BRASILIEN

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

CASA VALDUGA SUR LIE 30 MESES, BLANC NATURE VALE DOS VINHEDOS BRASILIEN

Vinfirmaet Casa Valduga er historien om en familie, der fra sine italienske rødder har virkeliggjort en drøm. I slutningen af det 19. århundrede, i 1875, landede de første immigranter fra familien Valduga i Brasilien. Fire generationer senere - efter 140 år - idealiserede patriarken Luiz Valduga en stor drøm: At bygge den bedste vingård i Brasilien. Med hjælp fra sønnerne blev tradition kombineret med de mest moderne teknikker til fremstilling af fine vine. Investeringerne i teknologi voksede, og anerkendelsen gjorde Casa Valduga til en af de mest værdsatte vingårde i Brasilien. Lige siden begyndelsen af Casa Valdugas historie har vinfirmaet altid udmærket sig med høj kvalitet. Patriarken og grundlæggeren, Luiz Valduga, plejede at sige: “Lav hellere én vellavet flaske vin end to dårlige”. I dag er familiens vinfirma et symbol på ekspertise, innovation, kreativitet, beslutsomhed, vedholdenhed, viljestyrke, teamwork, bæredygtighed, høj moral og høj kvalitet. Casa Valduga bliver fortsat ledet af brødrene Erielso, Juarez og João Valduga, som sammen med deres børn fortsætter med at overføre deres store passion for vin.Casa Valduga har for længst erobret det brasilianske marked, men de har også høstet stor international anerkendelse, og i dag er deres vine at finde på fem kontinenter i over 20 lande verden over.

Casa Valduga Sur Lie er mousserende vin i sin mest rå og rene form. Den er lavet uden degorgement og dermed uden tilsætning af ekspeditionssprit efter degorgement. Fordi vinen ikke går igennem denne udtynding, sker autolysen af gær i den lukkede flaske. Det er den store forskel på denne fremgangsmåde, hvor vinen fortsætter sin ældning på ubestemt tid - og beslutningen om at afbryde denne proces er unik og eksklusiv. Denne beslutning vil afgøre tidspunktet for modning af vinen - og fastsættes i henhold til de givne præferencer.

Denne mousserende vin er produceret af druerne Chardonnay (80%) og Pinot Noir (20%), der er omhyggeligt udvalgt til denne vin. Druerne er dyrket i Vale dos Vinhedos i staten Rio Grande do Sul, der er den sydligste delstat i Brasilien. Vinen har været lagret minimum 30 måneder i kælderen og ca. 10% af vinen har været lagret på franske egetræsfade.

Det er en lækker mousserende vin med fine bobler og flot strågul farve med et let sløret udtryk. Duften er yderst kompleks og elegant med god balance mellem noter af mandler (som er opnået under de 30 måneders modning i kælderen) og noter af friske, tropiske frugter. Smagen er cremet, men byder samtidig på både friskhed og god syre. Den er utrolig velafbalanceret og afsluttes med en fin, delikat og lang eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet som aperitif, til festlige lejligheder samt lette madretter. Den skal serveres afkølet og kan gemmes 5-8 år

  • 93 point ved Guia Descorchados Chile 2021+2022
  • Gran Gold ved Wines of Brazil Awards 2020
  • Guld ved Brazil Wine Challenge 2020
  • Sølv ved Les Citadelles du Vin 2020

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 12,5% alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk