-26%

BODEGAS LAS PERDICES - ESTATE RESERVA - CABERNET SAUVIGNON - ARGENTINA

125,00 DKK 169,00 DKK (spar 44,00 DKK)

BODEGAS LAS PERDICES - ESTATE RESERVA - CABERNET SAUVIGNON - ARGENTINA 2019

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Cabernet Sauvignon, fra Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza. Argentina.

SMAGSNOTATER: Dyb rubinrød farve. Aromaer af kirsebær, peber, vanilje og kaffe udlånt af egetræet. God volumen på ganen, velafbalanceret, smag, der minder om rød peber og krydderier og en finish af kakao eller chokolade og kaffe. Perfekt til rødt kød eller retter med krydrede saucer.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °CLAGRING: 12 måneder på nye amerikanske og franske egetræsfade.
DRUE MODNING: Anden to uger af april.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasserUDBYTTE: 7.000 kg/haVINIFIKATION: Fortrinsvis kold maceration i 7 dage ved 6-8 °C (42-46 °F). Udvalgt gær anvendt. Alkoholisk gæring i 12 dage med temperatur styret mellem 24-26 °C (75-79 °F). Daglige punchdowns med pumpovers i begyndelsen af gæringen. Post-fermentativ maceration i 10 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.1 Flaske indeholder 75 cl. - Alokohol VinhusVina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.
Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk