-41%

BODEGAS LAS PERDICES - ESTATE - RED BLEND - ARGENTINA

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

BODEGAS LAS PERDICES - ESTATE - RED BLEND - ARGENTINA 2021

5 ud af 5 stjerner på Vinavisen.dk

Enestående blend! De har ramt et fantastisk mix i denne vin!

DRUE SAMMENSÆTNING: 50% Malbec, 25% Cabernet Franc, 25% Petit Verdot, fra Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza.

SMAGSNOTATER: Dyb violet rød farve. Den er utrolig kompleks og meget elegant, samt aromatisk med en overvægt af røde frugter. Blød og urolig i munden med stor vedholdenhed og volumen. Den er ideel til at ledsage rødt kød, pasta eller hvidt kød med krydrede saucer.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18°C

LAGRING: 8 måneder på nye egetræsfade, 50% franske og 50% amerikanske, bløde skåle.

 

DRUE MODNING: Slutningen af marts, begyndelsen af april.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 9.000 kg/ha

VINIFIKATION: Kold præference i en uge mellem 6-8 °C, for at fremhæve denne vins frugtige karakter. Vækst af udvalgte gær. Alkoholisk gæring i 10 dage, ved kontrollerede temperaturer mellem 24-26 °C: Med 2-3 daglige punchdowns og pumpovers i begyndelsen. Maceration efter gæring i 5 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 2 år.

1 flaske indeholder 75 cl. - alkohol

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.

 

 
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk