QUINTA DA PACHECA PORTO LÁGRIMA

199,00 DKK

QUINTA DA PACHECA PORTO LÁGRIMA

Quinta da Pacheca er en af de mest prestigefyldte og anerkendte portvinsejendomme i Douro-regionen. Historien om Quinta da Pacheca-vingården går tilbage til 1700-tallet, hvor portvinsgodset første gang blev nævnt i et dokument som dateres tilbage til april 1738. Quinta da Pacheca’s har i dag mange forskellige portvine i sortiment, som strækker sig fra de helt unge ruby og white ports og op til både 30, 40 og 50 år gamle tawny-portvine.

Pacheca Port Lágrima er lavet med druerne af Malvasia Fina, Códega, Gouveio, Viosinho og Rabigato, og høstet sent hvor druerne er meget modne. Druerne presses med en vis skalmaceration og gæringen foregår i gæringskar med kontrolleret temperatur. Tilsætning af brandy sker i slutningen af første gæringsdag, da Lágrima-kategorien adskiller sig fra andre portvine og dermed har et ekstra højt sødmeniveau.

Vinen præsenterer sig med en strågul farve og afslører noter af honning og kompotfrugt i aromaen. I munden er det blød og sød med friske blomsternoter af appelsin samt melasse. Ideelt drikker man vinen som aperitif, men den ledsages også godt af foie gras eller en dessert.

Vinen indeholder 19,5 % alkohol og serveres optimalt ved 6-10 grader. Restsukkerindholdet ligger på 149 gram pr. liter. Klassiske portvine ligger omkring 100 gram pr. liter.

1 flaske indeholder 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk