Stauning Double Malt Whisky

395,00 DKK

Stauning Double Malt Whisky - 40,5%

Stauning Whisky-familien har fået en ny tilføjelse: Stauning Double Malt. Denne whisky forener det bedste fra dansk rug og byg, modnet i en blanding af nye egetræs- og bourbonfade. Resultatet er en whisky med en harmonisk og velafstemt smagsprofil, der kombinerer finesse, blødhed og den karakteristiske Stauning-essens.

Double Malts karakter:

Whiskyen har en blød og velafbalanceret smag med frugtige og delikate toner af vanilje, citrus, honning, karamel, æble og røde bær.

Sådan er Double Malt fremstillet:

Whiskyen er fremstillet på rug og byg og modnet i en blanding af nye egetræs- og bourbonfade.

Om Stauning:

Grundlæggerne af Stauning Whisky havde ikke meget at gøre godt med, da de startede op i 2005. Mindst af alt, nogen som helst viden om, hvordan man brygger whisky. Men de havde en fælles passion, nysgerrighed og lyst til at eksperimentere og skabe.

En afsidesliggende landsby ved den jyske vestkyst, ni venner (en læge, en kok, en slagter, en lærer, en helikopterpilot og fire ingeniører), to små pot stills og et nedlagt slagteri. Og så havde de landskabet omkring dem: vinden, havet, markerne, lyngen og tørvemoserne. Og noget af Danmarks reneste vand. Hvad mere kan man ønske sig?

Staunings whisky har gennem de seneste år vundet mange priser i de største konkurrencer.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40,5% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk