S.B.S - Venezuela 2014 - Bourbon/PX cask 51,7% alk. - Køge Edition

599,00 DKK

S.B.S - Venezuela 2014 - Bourbon/PX cask 51,7% alk. - Køge Edition

Denne Single Cask rom til KØGE VINKOMPAGNI har gennemgået en imponerende lagringsproces fra 2014 og frem til begyndelsen af 2023 i tropiske ex-bourbon tønder, hvilket har bidraget til dens dybde og kompleksitet. Men her slutter historien ikke. Efter lagringen har Rommen modtaget en særlig finish i 6 måneder i en 130-liters PX Sherry tønde i Danmark, hvilket tilføjer en ekstra dimension af forfinelse og karakter.

Vores EGEN eksklusive S.B.S aftapning er destilleret med omhu og ekspertise på C.A.C.D i Venezuela. Rommen er skabt gennem en kolonne destillation og er baseret på den fineste melasse, hvilket resulterer i en unik og udsøgt smagsoplevelse.

Vores rom har gennemgået en imponerende lagringsproces fra 2014 og frem til begyndelsen af 2023 i tropiske ex-bourbon tønder, hvilket har bidraget til dens dybde og kompleksitet. Men her slutter historien ikke. Efter lagringen har Rommen modtaget en særlig finish i 6 måneder i en 130-liters PX Sherry tønde i Danmark, hvilket tilføjer en ekstra dimension af forfinelse og karakter.

Oplev det bedste fra Venezuela og Danmark i hver eneste dråbe af vores rom. Lad dig forføre af dens unikke smagsprofil, der vidner om en udsøgt håndværksmæssig kvalitet og en dyb respekt for traditionerne bag romproduktion. Forestil dig en rejse gennem smagens rige univers, og lad rommen være din guide.

Velkommen til Køge Vinkompagni´s rom univers

1 flaske indeholder 70 cl. - 51,7% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk