-11%

BODEGAS PINEA 17 - Ribera del Duero -Crianza - Spanien

399,00 DKK 450,00 DKK (spar 51,00 DKK)

BODEGAS PINEA 17 Ribera del Duero Crianza Spanien 2019/2020 er en vin, som anmelderne står i kø for at rose helt til skyerne!

4,4 på Vivino - " GIVER FLOR DE PINGUS BUKSEVAND "

17 by Pinea er 100% Tempranillo.

I glasset fremstår vinen nærmest dyb rubinrød til det uendelig. Duften er berusende med parfumerede aromaer af mørke skovbær, blåbær og blomme, mens diskrete strejf af kakao, vanilje og cedertræ fra 18 måneder på 70% fransk og 30% amerikansk eg, komplementerer smukt i baggrunden. Vinen er på en gang bredskuldret og med kød på kroppen. Potent og med masser af smag, som ender ud i en lang koncentreret eftersmag.

17 by Pinea passer godt til oksekød generelt, til lam eller vildt. Vinen serveres bedst ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker i flot flad gaveæske af 75 cl. 15% Alkohol

Et af Spaniens bedste vinområder!

For 40 år siden blev der mest af alt fremstillet billig rosévin i bulk i Ribera del Duero, der fik sin egen appellation, DO (Denominación de Origen), i 1982.
I dag er distriktet kendt som et af Spaniens førende rødvins-områder med vine, der let kan konkurrere i kvalitet med dem fra den ikoniske nabo.. Rioja.
Der er i dag cirka 300 vinhuse i Ribera del Duero, hvoraf enkelte er blandt verdens mest berømte. Det gælder blandt andet Vega Sicilia og Dominio de Pingus, der ejes af danske Peter Sisseck.
Ribera betyder flodbred og henviser til floden Duero, der løber gennem distriktet og sørger for vand til de 23.360 hektar vinmarker, hvorefter den fortsætter ind i Portugal og tager navneforandring til Douro.
Ribera del Dueros marker ligger i en højde af 700 til 800 meter over havets overflade og er dermed nogle af de højest beliggende på den nordlige halvkugle. Men man fornemmer ikke højden, når man går rundt blandt vinstokkene, for det er et forholdsvis fladt højland, floden skærer igennem.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk