-28%

CLOUDY BAY - Sauvignon Blanc - New Zealand 2023

215,00 DKK 299,00 DKK (spar 84,00 DKK)

CLOUDY BAY - Sauvignon Blanc - New Zealand 2023

Ikonisk hvidvin fra New Zealand - 4,2 på Vivino

For rigtig mange mennesker er Cloudy Bay indbegrebet af vin fra New Zealand og Sauvignon Blanc fra Marlborough var da også uomtvisteligt, hvad der satte New Zealandsk vin på verdenskortet. Og den dag i dag er Marlborough uden sammenligning New Zealands vigtigste vinregion.

Cloudy Bay er et koryfæ i moderne vinøs historie. Det krævede blot, som så mange gange før, at de klassiske franske, fyrtårne fik kam til deres hår i blindsmagninger. Først var det Cloudy Bay's Sauvignon Blanc, som satte nye grænser for, hvordan Sauvignon Blanc udtrykker sig og siden gav deres Chardonnay mere end et løftet øjenbryn hos de stolte burgundiske producenter.

Noter af hyldeblomst, lime, grapefrugt og fersken. Fornemmelsen af syre er relativt moderat hér og komplementerer noter af moden grapefrugt, passionsfrugt, guava og hvid fersken samt de allestedsnærværende hyldeblomster. Flot balance mellem den struttende frugt og den sprøde forfriskende syre.

Vi anbefaler at servere vinen afkølet til fisk og skaldyr, lyst fjerkræ, lyse kødretter, ikke for heftigt krydrede Asiastiske retter og grøntsagsbaserede retter, f.eks. grillede grøntsager..

Tidligere anmeldelser:

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk