Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Brut
119,00 DKK
139,00 DKK
(spar 20,00 DKK)
Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Brut
Produceret efter Méthode Traditionelle, hvilket vil sige gæring i flaske (som Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire).
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår gæringen separat efter druesort på ståltanke (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappet på flaske, med en tilsætning af sukker og gær, som sætter andengæringen i gang. Det er denne proces (Méthode Traditionelle) som danner boblerne (naturligt kulsyre), tryk og mere alkohol (12,5%).
Caprice bliver gæret på flaske i min. 6 måneder inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter inden dégorgering, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding (dosage) og påfører den klassisk champagne-prop.
Blanc de Blancs brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig – meget liflig. I smagen er den blød og afrundet, med god fylde og nerve. Dosage: 0,5.
Velegnet til : Som aperitif, skalddyr og mager fisk,
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5% Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør
Køge VinkompagniVestergade 20H, 4600 Køgetlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dkkoegevinkompagni.dk |