-15%

BODEGAS LAS PERDICES - GUALTALLARY - EXPLORATION - MALBEC - ARGENTINA

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

BODEGAS LAS PERDICES - GUALTALLARY - EXPLORATION - MALBEC - ARGENTINA 2018

DRUE SAMMENSÆTNING: 100% Malbec. Fra Gualtallary, Tupungato, Mendoza. 1.250 m a. s. l. Argentina.

SMAGSNOTATER: Meget intens lilla rød farve, med røde og sorte frugtaromaer der dominerer. Subtile egearomaer tilføjer kompleksitet uden selvfølgelig at tage frugten væk. Kirsebær, jordbær fanges på ganen. En meget elegant og intens vin med mangfoldighed af smag.
Ideel kombination med grillet kød og grøntsager, pasta eller hårde oste.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °C

Lagring: 6 måneder i lys ristet eg, 70% fransk, 30% amerikansk

 

DRUER MODNING: Slutningen af marts

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 5.000 kg/ha

VINIFIKATION: Spontan gæring med hjemmehørende gær. Alkoholgæring ved kontrolleret temperatur mellem 24-26 °C i 12 dage. Daglige pump-overs med delestage i begyndelsen af gæringen. Eftergæring macerationi 7-10 dage

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.

1 flaske indeholder 75 cl. - alkohol 

 

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer