-26%

BODEGAS LAS PERDICES - DON JUAN - RESERVA - LIMITADA 4 GRAPES - ARGENTINA

199,00 DKK 269,00 DKK (spar 70,00 DKK)

BODEGAS LAS PERDICES - DON JUAN - RESERVA - LIMITADA 4 GRAPES - ARGENTINA 2020

DRUE SAMMENSÆTNING: Malbec 70%, Syrah 11%, Bonarda 10%, Merlot 9%, fra Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza. 1.030 m. en. s. l. Argentina.

SMAGSNOTATER: Intens rubinfarve med kant af lilla, komplekse bæraromaer, antydninger af peber, krydderier, violer og tørrede blommer, med tobak, chokolade og vanilje noter. Fantastisk smagfuld med en glat, rund, velafbalanceret struktur med modne tanniner. Frugtnoter kombineres med egetræ for at skabe en langvarig, udviklende eksplosion af smag, der er typisk for usædvanligt fine vine. Fremragende ledsager til vildtretter, braiseret kød og gryderetter.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 °C

Lagring: 6 måneder i lys ristet eg, 70% fransk, 30% amerikansk

 

DRUER MODNING: De første to uger af april

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 8.000 kg/ha

VINIFIKATION: Kold foretrukket gæring i en uge mellem 6-8 °C (43-46 °F), vækst af udvalgt gær. Alkoholisk gæring i 10 dage ved kontrollerede temperaturer mellem 26-28 °C (79-82 °F). Samlet tid for gæring/maceration: 28-30 dage, med 2-3 daglige punchdowns og pumpovers i begyndelsen.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 10-15 år.

1 flaske indeholder 75 cl. - alkohol

Vinhus

Vina Las Perdices ligger ved foden af andelsbjergene  i Agrelo, Lujan de Cuyo i Mendoza. 1030 meter over havets overflade. Siden halvfjerdserne blev familien fra Spanien forelsket i dette område, og tog dyrkning og skabelse af af vine af høj kvalitet.

I 1952 besluttede Juan Muñoz López at forlade sin hjemby Andalusien i det sydlige Spanien, og ham og hans familie emigrerede til Mendoza i Argentina, for at søge nye horisonter.

Han kunne ikke undgå at bemærke agerhønsene, der strejfede ude i landskabet. En nabo fortalte ham, at disse fugle ofte ses i grupper på tre. Som dagene gik, blev agerhønsene Don Juans faste ledsagere i hans lange arbejdsdage. Derfor besluttede han at navngive sin vingård Partridge Vineyard: "Viña las Perdices".

Agerhønsene har formeret sig med årerne, og er med til at tilføre gødning til jorden for vinstokke, samt holde unødige insekter væk.

Bodegas Viña Las Perdices en familievirksomhed, skabt af Juan Muñoz López, hans kone Rosario, hans sønner Nicolas og Carlos, og hans datter Estela.

Viña las Perdices ligger ved foden af Andesbjergene på 1.030 m. (3.380 fod) over havets overflade, i Agrelo, Luján de Cuyo, som er den første argentinske DOC-zone.

Druerne er hentet fra to af deres ejendomsvinmarker i Agrelo i Lujan de Cuyo, og Barancas i Maipu.

 

 

Bodegas Las Perdices er en mindre vingård, som er i rivende udvikling på vinsiden, og har kun har en målsætning.. At lave Argentinsk mesterværk af kvaliteter i Estate, Reserva, Enkeltmarksvine Premium og Top Premium vine, og allerede godt på vej med flere spændende kvaliteter nu og i fremtiden !!

Vi er glade og stolte for at kunne præsentere mange fine vine fra denne ejendom i Mendoza.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk