2016 Balbas Ancestral 1 OWC - Bodegas Balbas

549,00 DKK

2016 Balbas Ancestral 1 OWC - Bodegas Balbas

Smagsnoter: Elegant og aromatisk vifte af frugtaromaer, hvor jordbær og modent hindbær forstærkes med nuancer af nelliker og muskatnød, teblade og noget grafit. I munden er det en dyb, frisk og raffineret vin; med en lang finish og fløjlsagtige tanniner. Dens upåklagelige balance skiller sig ud.

Vinen :
Denne vin er fremstillet på gammeldags manér, i store tønder på 2.500 liter i løbet af 24 måneder. Balbás bruger disse store tønder, fordi overfladen af ​​træet i kontakt med vinen er mindre end en regelmæssig 225 liters tønde, så vinen får en meget langsom og subtil aldring. 

Den anvendte drue er den oprindelige klon af Tempranillo, den autentiske fra D.O. Ribera del Duero. Alle druer kommer fra et enkelt plot: Finca El Castillo, så vi har en udtalt kontrol under hele processen: dyrkning, høst, vinfremstilling .

Lablen henviser til det første mærkedesign af Balbás vingård.
Flaskerne har, selvom de er 750 ml, en anden form, kortere men bredere og de er håndnummererede. 

Vinhuset - baggrund:
Bodegas Balbás blev grundlagt i 1777 og er i dag stadig familieejet- vinmageren hedder da også stadig Balbás til efternavn. Balbás fokuserer på kvalitet og udbytte er holdt lavt for at holde kvaliteten i top.

Filosofien er, at fadlagring ikke er et kvalitetsstempel i sig selv, men det afmåles i forhold til det færdige produkt. Balbás var sammen med en håndfuld andre med til at skabe Denomination of Origin of The Ribera del Duero.

1 flaske indeholder 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences