Populær
-17%

Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut - Cabernet Sauvignon - Californien

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut - Cabernet Sauvignon - Californien 2018
 
Serien Director's Cut, er et af de højere niveauer fra Coppola og winemaken Corey Beck. Druerne høstes fra de bedst beliggende marker, typisk højereliggende og bedre eksponeret for solen. Director's Cut serien ser også mere fad.
 
Til denne vin er anvendt omtrent 90% Cabernet Sauvignon og de resterende procenter udgøres af Cabernet Franc og Merlot.  Druerne kommer fra højtbeliggende marker i Alexander Valley og særligt Merlot høstes fra højderne. De små mængder Merlot bidrager med fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret eller urtet præg. Vinen har ligget 14 måneder på fransk eg, heraf 50% nye. 
 

Dyb rubinrød og klassisk Cabernet vin. Duften præges af solbær, skovbund og sød røg. Den intense smag lokker med mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der er med til at give vinen struktur. En virkelig fyldig vin, hvor den tætte frugt og robuste struktur giver en vin i flot harmoni. Stor vin, der kan sagtens kan sammenlignes med klassisk Napa Cabernet. 

Vi kan f.eks. anbefale til et stykke grillet oksekød eller vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 15-17 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 14,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences