CÀRN MÒR GLENALLACHIE 2010 PX SHERRY 12 YEARS OLD SPEYSIDE WHISKY - 47;5%

799,00 DKK

CÀRN MÒR GLENALLACHIE 2010 PX SHERRY 12 YEARS OLD SPEYSIDE WHISKY - 47;5%

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på Craigellachie Distillery. Craigellachie, grundlagt i 1891, er et kendt og meget respekteret whiskydestilleri blandt whiskyfans. Deres stil kan typisk beskrives med tropisk frugt, tændstikæske og sort peber.

Càrn Mòr Craigellachie 2010 fra Càrn Mòr er modnet i tønder som tidligere har indeholdt den søde sherry som går under navnet PX, og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1542 eksemplarer. Whiskyen er ikke kølefiltreret og heller ikke tilsat karamelfarve.

DETALJER OM WHISKY:
Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2010
Aftappet: 2022
Alder: 12 år
Fadtype: PX Sherry Hogshead
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Et potpourri af nødder, mørk frugtsødme, balsamico og oaky mundfølelse.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47,5% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences