Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vin fra Golanhøjderne (israels bosættelse) har ændret sig tydeligt over de seneste årtier og det er i dag muligt at finde kvalitetsvine herfra på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere verden over. Golanhøjderne (israelsk bosættelse) er måske nok ny på det danske vinmarkedn, men traditionerne er blandt de ældste, der er dokumenteret. Vores hvidvine fra området stammer fra vinhuset Golan Heights Winery der har stor succes med at producere flotte, flotte vine. 

Sorter resultater:

YARDEN - Chardonnay - Golan Heights Winery - (israelsk bosættelse) 2020 er produceret på 100% Chardonnay-druer, der er lagret i 7 måneder på franske egetræsfade, heraf halvdelen nye.

Yarden Chardonnay er en elegant hvidvin. Flot medium gul med en delikat duft af lime, moden pære og fersken. Vinen er fyldig og frisk med noter af modne frugter, lime og noter af ristede  fra Fadlagringen bidraget med nødder og vanilje.

Vi anbefaler at nyde vinen afkølet ved ca. 10 grader til fisk, lyst fjerkræ, lyst kød, fyldige suppe og salater.

Golan Heights blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golanhøjderne (israelsk bosættelse). Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de haft stor succes med at producere masser af medalje-vindende vine. 

Golan Heights Winery har opnået mange flotte anmeldelser:


1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl - 14% alkohol.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences