Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Triangle Gin - Rhubarb - 46 % Alkohol - 70 cl.

That boutiquy-y gin company i England har produceret denne Rhubarb Triangle Gin. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Økologisk dry gin fra The Illusionist

Illusionist Dry Gin bliver destilleret i et hjemmebygget destillationsapparat lavet af kobber og laboratorieglas.
Dens blå farve kommer fra en blomst fra Fjernøsten bliver tilsat under destillationen.
Både basisdestillat og botanicals er af høj kvalitet og ginnen er ufiltreret. Illusionist Dry Gin er velbalanceret og
multidimensional med en langvarig aroma.

Den dybe blå farve vil man opleve skifter til en flot lilla farve, når man topper med tonic. Den er et hit blandt gæster & smager rigtig friskt.

Smagsnoter:
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af
blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin.

299,00 DKK 359,00 DKK (spar 60,00 DKK)

KI NO BI - Kyoto - dry Gin - Japansk Gin

Japansk gin lavet i Kyoto. Listen over botaniske ingredienser har nogle tydelige japanske dele, såsom bambus, gul yuzu, hinoki flis, gyokuro te og grønne sanshō (japansk peberkorn) bær. Denne gin er resultatet af 6 separate destillationer. Ved hver destillation har de destilleret en af deres 6 kategorier af botaniske ingredienser. De 6 kategorier er: base, te, citrus, urte, blomster og krydderi.

KI NO BI, der betyder “årstidernes skønhed”.

1 flaske indeholder 70 cl. - 45,7% alkohol.

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Mad Owl Gin - Gin likør - Thornæs Distilleri - Dansk

Small batch ginlikør med let sødme. Duft af brombær og vanilje fornemmes tydeligt sammen med smag af enebær og koriander.

Kompleks og indbydende med noter af citrus og mild peber i bunden.

1 flaske indeholder 50 cl. - 32% alkohol.

275,00 DKK 399,00 DKK (spar 124,00 DKK)

Mad Owl Gin - London Dry - Gin - Dansk

Denne gin er en fantastisk klassisk dry gin. Den har en god sødme med et strejf af krydderurter. En gin med masser af karakter.

1 flaske indeholder 50 cl. - 46% alkohol.

275,00 DKK 349,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Rammstein - Sloe Gin - Limited Edition - Gin - Tyskland

Denne limited edition gin, destilleret på gamle stills på Onder de Boompjes distillery i Holland.

Denne gin er baseret på traditionelle botaniske ingredienser som enebær, koriander, angelikarod, citrongræs og kardemomme, som giver den en frugtig og sød smag.

For at opnå den unikke Slåen Gin-smag bliver ginnen efter destilleringen tilsat slåenbær gennem en periode på 6-8 uger. Efter udblødning af bærrene får ginnen tilført smag af røde skovbær. Rammstein Sloe Gin er bl.a. perfekt til en G&T i de mørke vintermåneder.

1 flaske indeholder 70 cl. - 27% alkohol.

250,00 DKK 319,00 DKK (spar 69,00 DKK)

Moonshot Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Ethvert gram af de botanicals i denne gin, har været en tur på 24 km ud i rummet og deroppe udsat for et lufttryk på min. 1/100 af lufttrykket. Moonshot Gin er lavet på enebær. kamille, koriander, kardemomme, frisk citronskal, tørret bitter appelsinskal, kanel, cubepeber, rod af angelik og lakrids. Hernede på jorden er de destilleret under vakuum, for at sikre en friskhed og elegance. Næse: Koriander. sød citron kage og let peber noter. Smag: Enebær,  oleo-saccharum citrus og balanceret krydret, som ender let bitter og mandarin.

Flaskestørrelse: 70 cl. - 46% alkohol.

250,00 DKK 349,00 DKK (spar 99,00 DKK)

Jin JIJI - Darjeeling - dry - gin - Indien

Denne Indiske dry gin er fremstillet i små Batch, med Dajjeeling te og vild fødder fra Himalaya bjergende og er gennem århundreder være brugt til medicin og skulle give ro i hjerte og sjæl.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

 

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Abild - Rabarber - Solrød - Gin - Dansk

Ginen er gylden som morgenlyset på en smuk sommerdag. Næsen er fuld af rabarber, hasselnød, æble og dyb fugtig skov. På tungen inviterer den søde rabarber dig op til dans, mens nødder, æbler og grantræer kærtegner dine smagsløg.

1 flaske indeholder 50 cl. - 57% alkohol.

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Mad Owl Gin - Lavender - Gin Likør - Thornæs Distilleri - Dansk

Mad Owl Gin - Lavender sender dig på rundtur gennem sommerens blomsterflor med milde noter af lavendel, en herlig afrunding af dansk blomsterhonning og et delikat, strejf af sommerfugleblomst.

Den florale smag kræver en gavmild mængde tonic, men lægger samtidig op til garnish med spændende indslag af blomster, friske bær og citrusfrugt.

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, frisk lemon skal, ingefær, lavendel, blomsterhonning, kornblomst og orris rod.

Mad Owl Gin er en hyldest til uglen, som plejede at bo på loftet i vores bygning, men som flyttede, fordi vi larmede for meget. Undskyld!

Vi destillerer ginen på traditionel vis med urter direkte i kobberkedlen og i urtekurven, som er monteret på svanehalsen. Resultatet er en række velsmagende og meget karakteristiske ginvarianter, som er tydelige i deres profil og nemme at mikse.

Alle vores Mad Owl Gin er destilleret på vores destilleri i Kagerup i Nordsjælland og er baseret på økologisk kornsprit.

1 flaske indeholder 50 cl. 43% alkohol.

275,00 DKK 399,00 DKK (spar 124,00 DKK)

Abild - Æble - Gin - Solrød - Dansk

Modsat mange andre gin, bliver Gefjun Abild Gin, destilleret på æbler i stedet for korn, som er normalen. Dette betyder af der kan opnås en lidt finere smag og blødere spiritus.

1 flaske indeholder 50 cl. - 43% alkohol.

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Mad Owl Gin - Herbal - Thornæs Distilleri - Gin - Dansk

Denne gin er fyldt med dejlige grønne krydderurter, aromatiske peber og sød appelsin i afslutningen til at afrunde en skøn smagsoplevelse.

Den er perfekt til alle dem, der foretrækker en fyldig gin.

Ønsker du at pifte denne gin op, så tilsæt nogen oliven, røde peberkorn eller jordbær.

1 flaske indeholder 50 cl. - 46% alkohol.

275,00 DKK 349,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Kimerud - Botanisk - Gin - Norsk

Denne gin er destilleret på 28 nøje udvalgte krydderier med oregano, timian, basilikum, mynte og
Havemalurt som de bærende elementer. Resultatet er et en frisk sommerlig krydret smag, med en lang og
kompleks finish.

Kimerud Botanisk Gin er et omhyggeligt udvalg af middelhavs- og skandinaviske urter - hvoraf de fleste er plukket
i Kimerud gårdens urtehave. Nogle af de specielt udvalgte urter, der udgør de vigtigste varianter af denne gin er:
absinthium, timian, oregano, basilikum og fem myntearter. Ginnen er destilleret fem gange, og der tilsættes kun rent
bjergvand efter destillation. Kimerud Botanisk Gin kan nydes rent, eller som Gin & Tonic eller cocktails.

1 flaske indeholder 70 cl. - 42,2% alkohol.

250,00 DKK 329,00 DKK (spar 79,00 DKK)

Kimerud - Wild Grade Gin - Gin - Norsk

Kimerud Wild Grade Gin er lavet på de urter, der vokser i naturen i det nordlige Norge. En super kompleks og glat gin. Perfekte i coctails som Dry Martini, Negroni eller Gin Tonic. Ginnen destilleres 5 gange og der tilføres kun rent bjergvand efter destillation. 22 håndplukkede botanicals anvendes, herunder Juniper, koriander, Ginger Root, Walnød, Mint, Angelica, Orange og Citron skræl. En aroma af havet kan bemærkes i denne gin, da de bruger urten "Golden Root" plukket på klipperne i Arktis norske hav.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% alkohol.

250,00 DKK 359,00 DKK (spar 109,00 DKK)

Ginologist - Gin - Citrus - Syd Afrika

Sydafrikansk gin som er frisk og aromatisk. Den lækre GINOLOGIST CITRUS GIN er sprængfyldt med lime, grapefrugt og citron – og det giver en aromatisk friskhed, som virkelig gør sig godt i en sommerfrisk G&T! En innovativ og lidt skæv gin, hvor smagen bare sidder lige i skabet. Endnu et hit fra Sydafrika. Med videnskabelig akkuratesse giver GINOLOGIST CITRUS GIN dig de bedste smagsnoter fra både limefrugt, citron og grapefrugt. Og lige så enkel og ærlig som den er – lige så velsmagende og veludført er den. Folkene bag GINOLOGIST GIN er meget hemmelighedsfulde omkring opskriften bag deres gin – så derfor kan vi ikke afsløre yderligere detaljer om produktion eller indhold. Men det er ikke helt tilfældigt, at de holder kortene tæt til kroppen her.  GINOLOGIST CITRUS RECIPE 02 er nemlig lavet af en hemmelig videnskabsmand, som har udviklet en helt ny og meget hemmelig måde at lave gin på. Ja faktisk foregår destilleringen på glaskobler! Navnet GINOLOGIST GIN betyder “ginekspert” – det er nemlig det stempel, som destilleriet ydmygt håber at opnå.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

199,00 DKK 299,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Ginologist - Gin - Floral - Syd Afrika

Denne floral gin med dejlige smagsnoter fra geranie og appelsinblomst med en mild og forfriskende floral tone. GINOLOGIST FLORAL GIN er videnskabelig destilleret, det er dog lidt en hemmelighed, hvordan det foregår. Udviklingen af opskrifterne til GINOLOGIST GIN er foregået på glas-kedler – altså virkelig som i et fysiklaboratorie. Men de mange eksperimenter har båret frugt. Deres FLORAL RECIPE 01 GIN har nemlig vundet prisen som Sydafrikas bedste gin! Navnet GINOLOGIST GIN går også lidt tilbage til den videnskabelige tilgang, der ligger bag ginbrandet. Det er nemlig en sammentrækning af gin – og den græske rod ologist. Og en GINOLOGIST er en ginekspert.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

199,00 DKK 299,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Ginologist - Gin - Orient - Syd Afrika

Elementer af eksotiske botaniske ingredienser og orientalske krydderier påvirker en tidløs klassiker for at give en ekspertblanding af det glatteste allehånde, kardemomme og stjerne anis. Forbedre din oplevelse ved at tilføje frisk lime, jordbær og ingefær for at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse, eller bare hav det sjovt med at blande din næste magiske drink! Næse: Kanel, enebær, krydderier og citrus.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

199,00 DKK 299,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Cape Saint Blaize - Gin - Floristic - Syd Afrika

 Blid smag af jordbær som langsom trænger lidt mere i front, hvor myntesmagen kommer fra, ja jeg ved det ikke da der ikke er mynte i men den er frisk og passer bare helt perfekt sammen med de lidt bitre tørre enebær og de søde jordbær.

Denne gin skal du nyde i et stort glas, med rigeligt isterninger, friske jordbær, men lad være med at overdrive – om du vil have en lidt sød eller en klassisk tonic, vil jeg lade være op til dig, begge dele er helt igennem lækkert.

Et destilleri der laver alt i hånden, lige fra plukning af botanicals, til destillering, tapning,

 påsætning af etiketter og ikke mindst støbningen af deres unikke keramiske flasker.

Cape Saint Blaize Gin er at betragte som et destilleri med en kunstnerisk tilgang til det, at producerer unikke velsmagende og utroligt flotte gin. 

Der destilleres i deres historiske bygninger Okkerladen i Mossel Bay i Sydafrika. De sætter en dyd i at benytte velafprøvede og gamle traditioner. alt dette for at sikre at du får en unik og velbalanceret gin – hver gang.

De håndlavede keramiske flasker bygger på ældgamle traditioner fra området og det er tydeligt at der bliver lagt energi og hjerte i, igennem hele produktionen af denne gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Cape Saint Blaize - Gin - Oceanic - Syd Afrika

 Den har en mørk farve, som om at den har ligget på fad – hvilket den dog ikke har. En blød struktur, sødme som om der er kaffe i, men det må være Rooibo’s der kommer med de noter. Den bider lidt på tungen, har en stærk tørhed fra enebær som langsomt ebber ud i en blød lettere sødme.

Det her er en gin der kan nydes ren men som det ses her ved siden af, også gør sig fortrinligt i decideret cocktails.

 Et destilleri der laver alt i hånden, lige fra plukning af botanicals, til destillering, tapning, påsætning af etiketter og ikke mindst støbningen af deres unikke keramiske flasker.

Cape Saint Blaize Gin er at betragte som et destilleri med en kunstnerisk tilgang til det at producerer unikke velsmagende og utroligt flotte gin. 

Der destilleres i deres historiske bygninger Okkerladen i Mossel Bay i Sydafrika. De sætter en dyd i at benytte velafprøvede og gamle traditioner. alt dette for at sikre at du får en unik og velbalanceret gin – hver gang.

De håndlavede keramiske flasker bygger på ældgamle traditioner fra området og det er tydeligt at der bliver lagt energi og hjerte i, igennem hele produktionen af denne gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

349,00 DKK 499,00 DKK (spar 150,00 DKK)

Sorter resultater:

Hermed et bredt udvalg af gin til superskarpe priser.

BEMÆRK - venligst det er først til mølle, så der kan være udsolgte.

Vi anbefaler
Update cookies preferences