-22%

Cape Saint Blaize - Gin - Floristic - Syd Afrika

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Cape Saint Blaize - Gin - Floristic - Syd Afrika

 Blid smag af jordbær som langsom trænger lidt mere i front, hvor myntesmagen kommer fra, ja jeg ved det ikke da der ikke er mynte i men den er frisk og passer bare helt perfekt sammen med de lidt bitre tørre enebær og de søde jordbær.

Denne gin skal du nyde i et stort glas, med rigeligt isterninger, friske jordbær, men lad være med at overdrive – om du vil have en lidt sød eller en klassisk tonic, vil jeg lade være op til dig, begge dele er helt igennem lækkert.

Et destilleri der laver alt i hånden, lige fra plukning af botanicals, til destillering, tapning,

 påsætning af etiketter og ikke mindst støbningen af deres unikke keramiske flasker.

Cape Saint Blaize Gin er at betragte som et destilleri med en kunstnerisk tilgang til det, at producerer unikke velsmagende og utroligt flotte gin. 

Der destilleres i deres historiske bygninger Okkerladen i Mossel Bay i Sydafrika. De sætter en dyd i at benytte velafprøvede og gamle traditioner. alt dette for at sikre at du får en unik og velbalanceret gin – hver gang.

De håndlavede keramiske flasker bygger på ældgamle traditioner fra området og det er tydeligt at der bliver lagt energi og hjerte i, igennem hele produktionen af denne gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences