udsolgt-label

Anholt Gin - Double Female - Dansk gin

399,00 DKK

Denne gin er en helt speciel lille diamant i udvalget af danske gin. Hvert år inviterer Anholt Gin til enebærplukning, hvor man kan komme og være med til at sikre årets høst. Høsten foregår på den lille ø Anholt, som ginnen har taget navn efter. Man får hurtigt et indtryk af, at enebærrene fra Anholt giver en markant anerledes smag end traditionelle enebær. Desuden er deres gin også lavet på vand fra Anholts ørken, hvilket giver dig en gin, der er generelt mere rund i smagen.

Efter flere års forsøg på gin med friske eller tørrede enebær, har det vist sig, at de fleste kvinder foretrækker gin med friske enebær, mens mænd foretrækker gin på tørrede bær. Derfor er Double Female lavet på friske, lokale enebær.

Anholt traditionen tilskriver, at deres gin skal laves på fire botanicals – smagsgivere – så det gør denne gin selvfølgelig også. De følgende fire botanicals er brugt i Anholt Double Female Gin:

  • Friske enebær fra Anholt
  • Koriander
  • Kvanrod
  • Citronskal

Anholt Double Female Gin er super lækker for sig selv i et glas med isterninger. Ginnen er også helt fantastisk i en gin og tonic – vil du have dette, anbefaler vi, at du bruger en mediterranean tonic for at fremhæve smagen af citronskallen. Garner med noget citronskal.

1 flaske indeholder 50 cl. - 45,3% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer