-10%

L'Arbre - Gin og Tonic - Gavepakke - Fransk Gin

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

L'Arbre - Gin og Tonic - Gavepakke - Fransk Gin

Gavepakke med 25 cl. gin og Tonic (2 dåser af 250 ml. Hyldeblomst og 2 dåer af 150 ml. Indian Tonic, begge fra Folkigton's)

Ginen har bl.a. noter af enebær, koriander, citron, rosmarin, angelikarod, kardemomme, timian, basilikum og lavendel.

Denne gin er fremstillet af middelhavet ingredienser. En gin i særklasse, med en udsøgt duft og smag.
Som Kældermestren siger:
"I dybden af vores kontrastrige lande, fra Pyrenæernes høje toppe til Middelhavet er der et generøst, frugtbart og unikt landskab. Essensen af vores land og sporene der er tilbage i dens civilisationer, er afspejlet i Gin L'Arbre. En middelhavsgin lavet efter en kunstnerisk destillationsproces i kobberfade, efter en gammel familie tradition."

L’arbre gin’en har en fin og delikat aroma. I duften fremkommer dufte af middelhavsaromatiske planter som bla. timian, rosmarin, basilikum og lavendel. Disse duftstoffer passer perfekt sammen med subtile citrus- og destillerede enebærnoter. Smagen er elegant, blød og glat i munden. Passer perfekt sammen med citrusfrugter.


Folkington’s blev stiftet i 2012 af Poul Bendit, som har 18 års erfaring i at udvikle luksusdrinks i forskellige firmaer.
Fra starten var det tanken, at der KUN skulle anvendes naturlige ingredienser af den bedste kvalitet i Folkington’s. Idéen til Folkington’s kom faktisk fra vindistrikter, hvor man gerne vil afspejle det ”terroir” vinen dyrkes i. Samme forhold har Folkington’s til sine råvarer, som næsten alle dyrkes lokalt – faktisk har Folkington’s de samme faste leverandører som var med til at starte hele eventyret, idet det er vigtigt at opretholde den ultimative kvalitet samtidig med at have et godt forhold til de mennesker der leverer de bedste råvarer.
Derfor kommer de friske æbler, pærer, rabarber, solbær, hindbær, jordbær, agurker, mynte, rosmarin og hyldeblomst alle fra lokale engelske bønder.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences