Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

CEO Reserve - Whiskyfad 2021 - 17% - 37,5 cl.

Frederikshavns Bryghus - Stauning Smoky Whisky Barrel Aged

I duften findes noter af lys chokolade, røg, vanilje, egefad, marcipan, nysmurt læder og blommer. Smagen er sød, cremet, med noter af amaretto, kaffelikør og chokolade. Røgen bliver på tungen og giver i kombination med en dejlig chokoladearoma, smagen en ny dimension i rigtig lang tid. En mundsmag af røg, rosiner og bitter chokolade vandrer fra sød til tør og afslutter rejsen.

115,00 DKK

Dark Quarterer - Whisky fadlagret 2021 - 12,5% - 37,5 cl.

Frederikshavn Bryghus Stauning Whisky Barrel Aged 


Whisky tønder af amerikansk egetræ er hemligheden bag denne afbalancerede og bløde øl.
På grund af den belgiske gær er skummet flot, stabilt og udvikler sig i slowmotion under skænkning.
I duften findes noter af chokolade, egetræ, vanilje, og mørke frugter.
Smagen er fyldig, krydret, meget cremet og bitter/ristet nok til at gøre øllet let drikkelig. Chokolade-, vanilje- og kaffearomaer bliver på tungen i lang tid.
Denne øl er en klassisk kraftig, ristet og velbalanceret imperial stout.

79,00 DKK

Frederikshavn Bryghus - Keine Hexerei - Lageret på Whiskyfad 2021

Farven er næsten sort. Et fint skum stiger pragtfuldt op i glasset. På trods af alkoholprocenterne hviler skummet lidt og efterlader „Kirchenfenster”, på dansk kendt som ”gardiner”, et smukt tegn til hvad der følger.
Duftens aromanoter er af lys chokolade, karamel og frugter som slåen og kirsebær. Mundfylden er cremet og passer godt sammen med de fine bobler på tungen. Eftersmagen karakteriseres ved nødder, karamel, pomerans og klassisk tysk humle.
Der forventes kontinuerlig udvikling i flasken i mange år.

1 flaske indeholder 37,5 cl. - 19,4% alkohol.

119,00 DKK

Frederikshavn Bryghus - CEO Reserve 2020 - 50 cl.

På grund af det lave CO2 indhold er skummet lavt, men stabilt og flot mørkebrunt.

Duft af lys chokolade, vanilje, egefad, marcipan, nysmurt læder og søde frugter.

Smagen er sød, meget cremet med noter af amaretto, rom, kaffe og chokolade.

Røgen bliver på tungen og giver i kombinationen med resten, smagen en ny dimension i rigtig lang tid.

En mundsmag af røg, kirsebær og bitter chokolade minder dig dog hurtigt, om at det nu er tid til næste slurk – blot for at genopfriske oplevelsen.

1 flaske indeholder 50 cl. - 15,5% alkohol.

119,00 DKK

Frederikshavn Bryghus - Stout 201

Er brygget med røgmalt, nøje udvalgte sukkerarter og kombineret med en gammel engelsk ale gær adskiller Stout 201 sig fra ”200 Års Købstadsjubilæums” udgaven, Stout 200. Når øllet hældes i glasset indikerer det fine, cremede, cappuccinofarvede skum på toppen øllet, at der kan forventes en anderledes smags oplevelse, end den forholdsvis lave alkohol indhold indikerer. I duften fra øllet fornemmes mørk chokolade, røg, lakrids og vanilje. På tungen fornemmes en kraftig krop med cremet fylde uden at være sød, smagsoplevelsen fornemmes krydret med lidt kraftig bitterhed fra humlen og kombineret med noter af kaffe og chokolade fuldender dette smagsoplevelsen i Stout 201. Stout 201 kan kombineres med en saftig bøf, gullasch, spareribs eller blot nydes i selskab med dig selv, eller en god veninde/ven.

1 flaske indeholder 50 cl. - 6% alkohol.

40,00 DKK

Frederikshavn Bryghus - Dark Quarterer - 11,2% - 50 cl. 

Langsomt stiger flot mørkt skum op i glassen og indikerer, at der er noget intensivt i gang I glasset.
Kirsebær, rosiner, chokolade, vanilje og en lille smule lakrids stiger op i næsen og den belgiske gær begynder at vise sin karakter. Det første nip byder på en fyldig og smagfuld krop.
Smagsoplevelsen starter med komponenter af lakrids og chokolade, lidt senere fornemmes, at stærkere ristede aromaer som f.eks kaffe tager over, og gærens phenoler begynder at give et
nærmest røget indtryk. Dark Quarterer´s høje alkoholprocent skjuler sig bagved øllets fyldige krop og humlens bitterhed. Denne øl kan nydes sammen med lagret ost, forskellige desserter eller helt for sig selv.

1 flaske indeholder 50 cl. - 11,2% alkohol.

58,00 DKK

Frederikshavn Bryghus - Jólnir - Julebryg

Opskriften er en smule anderledes end de fleste andre julebryg, belgisk inspireret og smagen er lidt tør og krydret. I duften fornemmes frugter og karamel, samt nuancer af vanilje og kanel, næsten som en kold ”Apfelstrudel” (østrigsk æble kage).
Kroppen er slank, ung og lækker, derfor er Jólnir let drikkeligt, såvel med ”julesilden”, som på en lun sommeraften. I eftersmagen fornemmes kanel og nelliker, der sammen med en afbalanceret
smag af humle og karamel fuldender smagsoplevelsen.
Pebret aromaer fra gæren afslører deres belgiske oprindelse og får dig til at glæde dig til den næste slurk.

1 flaske indeholder 50 cl. - 5,8% alkohol.

39,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences