Wallace by Ben Glaetzer, Shiraz/Grenache, Barossa Valley, Australien
Wallace by Ben Glaetzer, Shiraz/Grenache, Barossa Valley, Australien, 2018.
91 point Robert.Parker.com - 93 point James Halliday
Wallace er lavet på 72% Shiraz og 28% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i
Barossa Valley. Vinstokkene er 50 - 100 år gamle. Shirazdruerne er lagret 16 måneder på 2
- 3 år gamle fade fortrinsvis af fransk eg, mens Grenachedruerne er uden påvirkning af fad
for at bevare renheden og den friske, aromatiske frugt. Duften er kompleks sammensat af
intens bærfrugt, orangeskal, vanille og mineraler. Smagen er saftig og kontant med stor
fylde, og munder ud i en lang, varm finish. En vin, der både giver stor umiddelbar nydelse,
men som også opfordrer til fordybelse. En fornem ledsager til retter med oksekød, lam,
kraftigt fjerkræ eller dyrevildt.
1 flaske indeholder 75 cl. og 14,5% alkohol.
![]() |
Slagelse VinKompagniMiddelfartvej 2, 4200 Slagelsetlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dkslagelsevinkompagni.dk |